parallax background

Despre noi

 

SC Nord Agroland SRL produce alcool etilic de 96%, alcool etilic denaturat, alcool sanitar, băuturi alcoolice, oțet alimentar de fermentație


Alcool sanitar

Alcoolul sanitar este un dezinfectant din Grupa Principala 1, TP1 (dezinfectia mainilor prin frecare) si TP2 (dezinfectia suprafetelor inerte). Destinat utilizarii casnice, in industrie si in unitati sanitare. Metoda de aplicare: prin frecare nediluat, timp de actiune 1 minut. Produs obtinut din alcool etilic rafinat denaturat cu terțbutanol si albastru de metilen, apa dedurizata.

Alcoolul sanitar este un produs comun si surprinzator de versatil. De la curatarea mainilor si pana la scoaterea petelor de marker permanent neplacute, cu alcool sanitar ne putem mentine sanatosi dar putem face mai multe treburi in jurul casei.

Utilizați în siguranță produsele biocide. Citiți intotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare!

Oțet alimentar de fermentație

Oțet natural din alcool etilic rafinat, recomandat pentru prepararea salatelor, dressingurilor și maionezelor. Daca vrei sa pui niste muraturi pentru la iarna, fie ei castraveti, pepeni sau chiar gogosari, otetul alimentar de fementatie va face toata treaba pentru tine.

De-a lungul istoriei, oţetul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai versatile “ingrediente”. Sortimentele de oţet variază în funcţie de tipul de alcool din care acesta a fost obţinut. Dacă alegem să îl folosim pe cel alimentar trebuie să fim atenţi să îl alegem pe cel obţinut în urma procesului de fermentaţie (care poate fi obţinut din vin, mere, pere, prune).

 

Bauturi spirtoase

Bauturi spirtoasa, preparate dupa retete originale, din alcool si ingrediente de cea mai buna calitate. Procesul de preparare si de distilare a alcoolului dupa o tehnologie de ultima generatie, conform standardelor Comunitatii Europene, garanteaza calitatea constanta in timp a acestui produs.